A Nemzeti Közművek (gáz ill. áram) szolgáltató munkarendje, illetve az ügyfelekkel való kapcsolattartás formája is megváltozik - tudatták a fogyasztókkal honlapjukon és a mellékelt tájékoztatóban. A változás a szolgáltatást, annak zavartalanságát és folyamatos jellegét nem érinti és az esetleges üzemzavarokat a szokásos módon végzik el.

Tájékoztatjuk, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáink további rendelkezésig zárva tartanak az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Egyben kérjük szíves megértésüket, hogy a pusztamérgesi Móra Ferenc Művelődési Ház DJP Pontja - amely eddig a mérőóra állások online bejelentésében a segítségükre volt - a vírus elleni védekezés érdekében hozott döntések ideje alatt (a többi szolgáltatással egyetemben) ilyen jellegű közreműködést sem vállal! Az óraállásokat a számlán szereplő telefonszámokon tudják otthonról is elvégezni - de a megnövekedett hívásokra való tekintettel számítsanak hosszabb kapcsolási időtartamra. Kérjük szíves megértésüket!